Zinaida JULEA ar fi dat peste cap nunta unui cuplu. „Eu nu am de gând să stau după altcineva”

Zinaida Julea e unul dintre cei mai așteptați interpreți la nunțile moldovenești. În pofida faimei, un cuplu care a chemat artista să le facă chef în această vară, a rămas nemulțumit de atitudinea cântăreței.

După câteva luni de la eveniment, mireasa a venit cu o recenzie amplă, pe un grup de Facebook, față de toți prestatorii de servicii pe care i-a contractat la organizarea nunțiii. Pentru Julea, însă cuvinte de laudă au fost mai puține. Artista nu ar fi respectat programul prestabilit și insista să cânte la o altă oră. Citiți mai jos întreaga povestire a miresei.

„Zinaida Julea – muzica doamnei Julea este cunoscută în toate colțurile Moldovei, o voce extraordinară, dar am rămas extrem de dezamăgiți și șocați de comportamentul acestei doamne – Noi am stabilit nunta de la ora 15-16 , fiind în zi de Duminică ne-am preocupat ca invitații să reușească să se distreze și să fie odihniți a 2-a zi de luni, am stabilit cu ea data și ora la care să vină, ea fiind primul invitat special care trebuia să vină….. cu puțin timp înainte de eveniment am vorbit ca să ne asigurăm că toate sunt puse la punc,… când colo ea a schimbat ora la care trebuia să cânte, cu o ora mai devreme, după care i-am menționat că noi am stabilit inițial o altă oră cu care dmn-ei a fost de-acord( am mesajele pe whatsapp) – a începuț să se enerveze la telefon și să ne spună că noi nu suntem corecți, ca ea și-a notat altă oră în carnet, replicile dmn-ei au fost următoarele „Voi mirii trebuie să vă confirmați după programul meu și nu invers …. Eu am un nume în țara astaaaa” I-am explicat că nu e posibil să vină mai devreme fiindcă avem întâmpinarea și prima masă, iar după prestația ei trebuie sa vina altcineva să cânte și că tot programul e deja stabilit, la care ea a comentat așa- “ Nu mă interesează , eu nu am de gând să stau după altcineva de a căror nume nici nu am auzit … eu am un nume în țara asta “☝🏼 Ok , mă gândeam că poate față de oamenii de de rând nu are respect , dar să ai o astfel de atitudine față de ceilalți colegi de breaslă spune multe “☝🏼🔥 Respectiv nici nu a dorit să audă că avem mesajele pe telefon în care era dovada ca ea a fost de-acord să vina la ora stabilita clar de noi, nici nu am dorit să ne certăm înainte de eveniment si am avut noroc de amabilitate Ansamblului Ștefan-Vodă că au venit un pic mai târziu si au facut loc pentru Zinaida. Citisem un comentariu pe acest grup despre Zinaida Julea unde scria ca e “obraznica” și ne-am convins de acest lucru. Cât de cunoscut nu ai fi trebuie sa fii OM!” – a scris mireasa în grupul Your Wedding, de pe Facebook.

Zinaida Julea deține titlul de Artist Emerit, Artistă a Poporului, dar și Ordinul Republicii.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion