XENIA PICIUGHIN, despre cele 45 de zboruri cu fetița lor și dorința de a mai avea un copil

Mentorul spiritual, Xenia Piciughin și soțul său, Dj-ul și producătorul muzical, Sasha Lopez sunt aventurieri și călători înrăiți, pe care paternitatea nu i-a oprit din a explora lumea. Dimpotrivă, aceștia au luat la pas continentele, împreună cu fetița lor, Ama. Într-un interviu recent pentru Unica.ro, Xenia a spus că micuța lor are la activ peste 45 de zboruri.

Xenia a spus că cel mai ușor le era să călătorească cu Ama când aceasta era bebeluș și trebuia doar alăptată. Acum, sunt nevoiți să ia sacul cu jucării după ei, ca să o distreze pe mica călătoare în timpul zborului. Chiar și așa, cuplul nu prea întâmpină dificultăți în escapadele de familie, întrucât avionul a devenit zona de confort a copilului. Dacă tot se descurcă atât de bine, Xenia a fost întrebată dacă își mai dorește un copil. Iată răspunsul:

„Eu – da, el – nu. Și cred că o să mai facem unul. Zice că a fost greu, deși eu sunt cea care o culcă, care alăptează, deși și el m-a ajutat foarte mult. Dar cred că îi este dor și de mine, de soția lui full time, ca să facem chestii împreună.”

Împreună cu Ama, soții au călătorit în Egipt, Insulele Maldive, Turcia, Italia, Grecia și alte destinații de poveste.

Sursa: Instagram\unica.romania
Sursa: Instagram\xenia_piciughin
Sursa: Instagram\xenia_piciughin
Sursa: Instagram\xenia_piciughin

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion