VLADA BOȚAN, în lacrimi despre eșecul de la BAC: „Părinții până acum cred că sunt supărați”

Vlada Boțan a dat tot din casă. Influencera, la circa 3 luni de la eșecul de la BAC, a vorbit despre impactul presei asupra familiei, cum a reacționat când a aflat vestea și ce planifică pentru viitor.

Vlada nu a susținut 2 examene de bacalaureat – limba franceză și geografia, iar tatăl tinerei a fost primul care a aflat. Influencera a recunoscut că școala nu era pe primul loc și a mizat pe „noroc”.

Totuși relația cu școala de ceva timp nu era bună. Vlada a dat de gustul chiulitului foarte devreme, iar învățatul i se dădea greu, dintr-o traumă din copilărie.

„Ce ține de educație, valori a fost foarte bine, dar din punct de vedere financiar ne era foarte greu. Cumva am pus prioritate pe alte lucruri ca să nu ajung să nu am bani. Am mers și la terapeut și mi-a zis că la mine s-a implementat o traumă că dacă înveți ajungi să fii sărac”, a povestit Vlada, printre lacrimi.

Aceasta nu a luat în serios examneul de BAC, motiv pentru care nu a susținut 2 examene.

„Consecința a fost negativă. Nu vă ajută copii Dumnezeu, învățați”, a spus ea.

Deși a fost afectată de rezultat, părinții și frații au fost loviți mai dur, de reacția societății.

„M-a durut să văd suferința părinților, ei puteau să iasă în oraș cu frații și erau „părinții fetei care nu a dat BAC-ul”, mama fiind educatoare la grădiniță. Ei sunt mai sentimentali când am văzut prin ce trec, ambii au slăbit. Mă gândeam chiar de ce era așa greu să susțin. Tata a fost primul care a văzut notele. Eu am fost într-o stare proastă, aveam impresia că am omorât pe cineva”, a spus Vlada.

Tânăra consideră că nici acum părinții nu au iertat-o.

„Nu a fost nevoie să îmi zică nimic, eu din atitudinea am înțeles. Erau și frații. Fratele meu plângea în cameră că toată presa.. M-a sunat și m-a întrebat de ce toată lumea zice că sunt om rău, dacă sunt o soră buna”, a spus ea și a scăpat o lacrimă.

Vlada a acceptat eșecul, iar anul viitor se pregătește să susțină cele două examene. Pregătirile le va începe primăvara.

Declarațiile încep de la 05:46

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion