VinOpera – Experiența Supremă a Muzicii și Eleganței! De ce un bilet își merită investiția

Dragi iubitori de muzică și frumos, vine momentul să dezvăluim de ce un bilet la festivalul internațional VinOpera, programat pe 1 septembrie la magnificul Castel Mimi, își merită investiția!

Castelul Mimi – Decorul de Vis al Eleganței

VinOpera nu este doar un festival, este o călătorie magică într-o lume a rafinamentului și frumuseții. Castelul Mimi, gazda noastră prestigioasă, a fost ales ca locație a Reuniunii comunității politice europene pe data de 1 iunie 2023, demonstrând valoarea sa, de nivel internațional. Aici, istoria și muzica se împletesc pentru a crea o experiență memorabilă.

Premii Internaționale- Recunoașterea Excelenței

VinOpera a fost onorat cu două premii internaționale prestigioase. Această recunoaștere reflectă angajamentul nostru față de calitatea și perfecțiunea în organizarea evenimentului.Suntem mândri să oferim o deservire impecabilă și să aducem cel mai înalt nivel de confort și comoditate.

Eleganță și Măiestrie Muzicală

Cu mândrie vă prezentăm cea mai bună orchestră din România, condusă de maestrul Jinga și acompaniată de soliști de excepție precum Mîțu. Virtuozitatea lor vă va purta într-o călătorie muzicală, ce vă va atinge sufletul.

Dress Code și Atmosferă

La VinOpera, eleganța este la ea acasă. Dress code-ul nostru vă invită să vă îmbrăcați în haine de gală, aducând astfel un plus de farmec evenimentului. Scopul, este să trăiți o experiență completă, într-o atmosferă de rafinament și bucurie.

Răsfăț Culinare și Confort

De la cafeaua nelimitată până la rafinamentul serviciilor noastre, festivalul internațional VinOpera se angajează să vă ofere cele mai bune experiențe. Vă așteptăm cu parcare amenajată, super scenă, ecrane de înaltă calitate și tot confortul pe care îl meritați.

Acum este momentul să investiți într-o experiență care vă va rămâne în inimă pentru totdeauna. Biletele pentru festivalul internațional VinOpera sunt disponibile acum! Alăturați-vă nouă, pe 1 septembrie pentru a sărbători muzica, eleganța și frumusețea la cel mai fancy eveniment din Republica Moldova.

Pentru mai multe informații și achiziționarea biletelor, vizitați itiket.md pentru a cumpăra un bilet.Tot aici vedeți agenda finală a evenimentului.

Vă așteaptă peste 60 de talente sonore pe data de 1 septembrie la Castel Mimi.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion