VIDEO| Un nou „furt” în buticul lui Tany VANDER! Ce au luat hoții de data asta?

Acum o săptămână, un hoț a pătruns în buticul proaspăt deschid de Instagram bloggera, Tany Vander și a sustras de acolo o sumă de bani. La scurt timp, istoria s-a repetat. Vander a decis să reproducă propria versiunea a jafului și să-i facă concurență lui Emilian Crețu la parodii.

Aceasta și încă o tânără s-au deghizat în hoți și au intrat în magazin. Doar că nu banii erau ceea ce le interesa, dar. . .rochiile. Hoațele au început a proba hainele una după alta, îmbrăcând cât mai multe pe ele și cu acestea au părăsit buticul, lăsând să se înțeleagă că sunt mai valoroase decât suma de bani pe care a luat-o tânărul care a pătruns în magazin acum o săptămână. Vedeți mai jos parodia.

„Video din categoria “чёрный юмор”😁
Am decis să facem haz din necaz și să transformăm ceea ce s-a întâmplat cu câteva zile în urmă la magazin în ceva amuzant)
Doar ca aici am arătat ca femeile sunt femei în orice situație, chiar dacă e vorba de un jaf😁
Vizionare plăcută”, a comentat Vander

Amintim că tinerii care au pus la cale furtul și cel care a pătruns în magazin au fost identificați, internauții însă au învinuit-o că Vander și-ar fi înscenat chiar ea necazul. Emilian Crețu a făcut și o parodie la subiect.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion