VIDEO Noul serial pe Netflix pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte

„Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid atenția cu povestea sa despre cinci locuitori din Londra care obțin superputeri. Într-o săptămână de la lansare, a strâns milioane de vizualizări și ore de vizionare. Fanii deja întreabă când va fi disponibil sezonul 2, confirmând apetitul pentru această poveste inovatoare de supereroi.

„Supacell” a primit deja aprecieri favorabile de la utilizatori, în numai o săptămână de la lansare. Mulți oameni au văzut serialul într-o singură noapte.

Serialul, creat și regizat de Rapman (Andrew Onwubolu MBE) și Sebastian Thiel, se concentrează asupra a cinci locuitori de culoare din sudul Londrei, care au superputeri în ciuda istoricului bolii celulelor falciforme.

„Supacell” urmărește povestea „unui grup de oameni obișnuiți din sudul Londrei” care „dezvoltă în mod neașteptat super puteri fără nicio legătură clară între ei, în afară de faptul că toți sunt negri”.

„Când cinci locuitori obișnuiți din sudul Londrei descoperă că au puteri extraordinare, depinde de un singur om să îi aducă împreună pentru a o salva pe femeia pe care o iubește”, informează descrierea făcută de Netflix.

Însă, vor reuși cei cinci eroi să supraviețuiască atunci când o organizație începe să îi vâneze?

Serialul a luat cu asalt topurile Netflix pentru a-și asigura un loc în clasamentul global al platformei în câteva zile de la lansare. Lansat pe 27 iunie, serialul are șase episoade, iar mii de telespectatori rapizi l-au și terminat, spunându-și părerea pe rețelele de socializare. În prima săptămână de la lansare pe Netflix, serialul „Supacell” a înregistrat 33,5 milioane de vizualizări și a fost urmărit timp de 6,4 milioane de ore, clasându-se pe locul doi în topul general al serviciului de streaming pentru săptămâna 24-30 iunie, conform ScreenRant.

În distribuție sunt:

Tosin Cole (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens),
Adelyao Adedayo (The Responder), Yasmin Monet Prince (Hanna),
Eric Kofi-Abrefa (Blue Story),
Josh Tedeku (A Town Called Malice),
Nadine Mills (The Strangers).

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion