VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac – Ne pregătim de vară! Totul despre epilarea definitivă

Indiferent de sezon, atât femeile, cât și bărbații își doresc să arate impecabil. Dacă și tu ești adepta epilării definitive, vezi noua ediție a emisiunii #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac și vei face cunoștință cu procedura de electroepilare.

Prezentatoarea emisiunii a fost în vizită la 24 h Epil Home și a aflat în ce constă această procedură și prin ce diferă aceasta de epilarea propriu-zisă.

„Procedura de electroepilare constă în introducerea unei sonde mici în fiecare folicul de păr, acesta fiind prelucrat individual și extras cu o pinceră. Diferă de alte metode de epilare, aceasta fiind unica metodă care ne permite epilarea definitivă a fiecărei zone de pe corp, indiferent de dimensiune”, a relatat specialistul.

Despre tehnica în patru mâini, cum funcționează această procedură, câte ședințe este recomandabil de făcut și la ce interval de timp, urmărește integral emisiunea #LIFESTYLE.

Tehnicile moderne au avansat mult în ultimii ani și oferă posibilitatea de a efectua proceduri beauty în maxim confort și siguranță. Vizitează centrul 24 h Epil Home.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion