VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac – Kinetoterapia, mai mult decât un Trend

Facem din sănătate o prioritate! Urmărește o nouă ediție a emisiunii #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac, care a fost în vizită la Centrul Sonas pentru a le explora identitatea, dar și valorile pe care le promovează. 

În cadrul emisiunii, specialistul a explicat ce este kinetoterapia și care e impactul acesteia asupra scăderii nivelului de stres.

„Kinetoterapia este medicina viitorului. Stresul are un impact direct asupra sistemului nervos și asupra emoțiilor noastre, depistându-se prin testarea manual musculară. Emoția poate fi observată și după postura omului, și anume cea care este primară în disfuncția corpului. Deseori, remarc emoția fricii, specifică prin faptul că oamenii au ridicați umerii în sus, ceea ce provoacă dureri. În aceste cazuri, recurgem la proceduri de masaj, kinetoterapie, osteopatie, o abordare complexă prin tratament – psihic, biochimic și structural”, a menționat kinetoterapeutul Andrei Plotnicu.

Clienții dispun de mai multe tipuri de servicii. „La Sonas avem servicii precum kinetoterapie, osteopatie, acupunctură, terapia cu vacuum, masaj și pilates”, a precizat Andrei Plotnicu.

Câte ședințe la cabinet sunt indicate într-o cură de tratament profilactic?

Răspunsul îl afli în emisiunea #LIFESTYLE. Nu ezita o să o urmărești integral.

Sonas este Centrul de Kinetoterapie și pilates dedicat sănătății tale fizice și mentale.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion