VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac: Hipismul- mai mult decât un hobby

Urmărește noua ediție a emisiunii #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac, care a fost în vizită la un club de hipism pentru copii și adulți din apropierea municipiului Chișinău.

Agrementul activ este mai mult decât un stil de viață, acest lucru l-au confirmat și discipolii clubului de echitație. Frica de cai este un sentiment. Emily Albtuș a povestit despre prima sa experiență de hipism și cum a învins frica de a urca pe cal.

„Îmi amintesc primul meu antrenament, mă temeam foarte tare, eram stresată și calul nu voia să meargă. Ca să fii în armonie cu calul, trebuie să fii foarte calm, deoarece el îți poate simti dispoziția”, a menționat eleva.

Iar Nicole Zincenco practică hipismul de un an, însă consideră că acest sport este pentru fiecare.

„În acest an am avut o experiență frumoasă la competiții, de Halloween. O competiție de sărituri în costumație, eram un înger negru și am câștigat locul întâi”, a spus aceasta.

Xenia Bugneac a discutat și cu antrenoarea de echitație, Cristina Grama, despre metodele personalizate de antrenament.

„Metoda de instruire a fiecărui discipol este individuală și depinde de caracterul și cerințele acestuia. Avem discipline precum dresajul și săriturile la care ne antrenăm pe teritoriul clubului”.

De asemenea, pentru cei pasionați de echitație, antrenoarea a menționat că sunt bineveniți discipolii de toate vârstele. Pentru mai multe informații, vedeți emisiunea integrală #LIFESTYLE și accesați pagina de Instagram @equitlux.md.

https://rlive.md/hipismul-mai-mult-decat-un-hobby

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion