VIDEO CineMADE în România: Drama românească „Neidentificat”, duminică seara, în exclusivitate la RLIVE TV

Drama „Neidentificat” de Bogdan George Apetri este următorul film din seria „CineMADE în România”, difuzat în exclusivitate de RLIVE TV. Pelicula va putea fi vizionată duminică, la ora 21:00.

Producția relatează istoria polițistului Florin Iespas, care într-o perioadă dificilă din viața personală devine obsedat de un posibil caz de incendiere, soldat cu două victime. Convins că Bănel, un tânăr rom, este implicat în tragedie, ofițerul încearcă să găsească probe și se joacă de-a acuzarea la limita abuzului, până când lucrurile nu iau o întorsătură neașteptată.

„Povestea centrală se desfăşoară într-un amplasament unic şi specific: lumea unui orăşel din România. La aceasta se adaugă o acţiune intensă şi câteodată frenetică. O poveste despre peisajul interior al minţii şi sufletului uman, un film despre alegeri definitorii care pornesc de la dorinţe ascunse şi conflicte interne. Filmul vorbeşte despre echilibrul privat existent în fiecare dintre noi, un echilibru cu mult mai puţin stabil decât ne imaginăm cu toţii”, a relatat regizorul, citat de Agerpres.

„Neidentificat” a fost nominalizat la premiile TIFF și Gopo și a adunat cel puțin patru trofee. Pelicula a fost proiectată la Festivalul de Film de la Varșovia.

Din distribuție fac parte mai mulți actori români, printre care Ana Ularu, Andrei Aradits, Valentin Popescu, Vasile Muraru, Emanuel Pârvu, nume sonore precum Mihai Constantinescu și Ovidiu Crișan, dar și basarabeanul Ion Bechet.

Filmul „Neidentificat” de Bogdan George Apetri este difuzat în cadrul proiectului „CineMADE în România”. Cu intenția de a reflecta evoluția și diversitatea culturală și socială a României moderne, pe o piață dominată de producții din Rusia și SUA, RLIVE TV aduce duminică de duminică publicului din Republica Moldova filme românești contemporane. Abordarea va asigura prezentarea unui conținut inovator și relevant, diferit de filmele clasice românești, deja cunoscute și difuzate în țara noastră, dar și promovarea identității noastre culturale.

CineMADE in România” își propune să îmbogățească experiența cinematografică ale telespectatorilor, promovând în același timp cultura și arta românească.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion