VICTORIA LUNGU, alungată din casă de propria fiică, în toiul nopții. Află motivul!

Bloggerița Valerie Lungu și mama ei cântăreața, Victoria Lungu, au trecut prin numeroase încercări de-a lungul vieții. În pofida acestora, mereu și-au fost alăturea, dar au existat și momente când cele două erau la cutițite.

Victoria Lungu de dezvăluit recent, în cadrul unei emisiuni, că a ajuns să fie dată afară din casă de propria ei fiică. Se pare că atunci când Valerie s-a mutat în capitală, mama sa a vrut să îi fie alături, astfel că s-a mutat cu ea și oarecum . . i-a invadat spațiul. După o ceartă care a atins cote maxime, creatoarea de conținut a alungat-o pe Victoria din casă, chiar în toiul nopții, iar aceasta a povestit întreaga experiență pe internet, mai apoi regretând ce a făcut, transmite presa română.

Cred că a fost greșeala mea, nu trebuia… Cred că am fost mai supărată atunci, pentru că era și noapte, ploua afară și eu chiar nu aveam unde să merg. După am șters foarte repede, dar m-au sunat câțiva prieteni și m-au întrebat ce fac. Credeam… am vrut s-o pedepsesc prin asta, să-i pară rău. Eram într-o casă și vă dați seama, când sunt doi oameni într-o casă și copilul nu mai era copil, era o domnișoară, ea își dorea să își trăiască viața ei și eu vin pe capul ei… Cumva, în momentul acela eu am crezut că o să reușesc să îmi cumpăr ceva, era destul de greu să găsesc și ea dacă se certa cu el (n.r. cu iubitul), atunci venea și cumva se supăra pe mine.”, a povestit Victoria Lungu, în emisiunea ”Întrebări și răspunsuri”.

Mama și fiica evident s-au împăcat, deși nu și-au vorbit o vreme. Acum Valerie este intenționată să-și cumpere o casă, unde va fi loc pentru toți.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion