Viceprimara Chișinăului s-a filmat cum ia notițe în fața unui gard și se plimbă nostalgică pe lângă acesta: „Inspecții, acțiuni, verificări”

V-ați gândit vreodată ce înseamnă „munca în teritoriu” pentru aleșii locali?! Viceprimara Chișinăului, Irina Gutnic, ne arată printr-un reels postat pe Instagram cum ea își face treaba atunci când nu este la Primărie.

Ea a fost filmată, cel mai probabil de colegi, cum analizează câteva ilustrații afișate pe gardul Grădinei Publice „Ștefan cel Mare” din centrul capitalei, tablouri care conțin diferite zone ale orașului, în același timp luând notițe și plimbându-se nostalgică pe trotuar. „Cineva zicea că „O moară cu pietre nu se oprește nici pe secetă, nici în pandemie”. Eu vă zic sincer: nici viceprimarii nu se opresc din inspecții, acțiuni și verificări, chiar dacă poartă ținute delicate”, a scris viceprimara în descrierea reels-ului.

Nu degeaba Irina Gutnic a punctat și ținuta delicată, pentru că în video, pe care puteți să-l vedeți mai jos, ea poartă un outfit mai că de „Bravo, ai stil”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion