Vești dureroase pentru fanii CELINE DION: Sora artistei dă din casă detalii despre starea sa

Vești nu prea bune despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Cântăreața, în vârstă de 55 de ani, diagnosticată cu o boală neurologică rară și incurabilă, sindromul persoanei rigide (SPS), se confruntă cu dificultăți în găsirea unui tratament.

Claudette, sora lui Celine, a dezvăluit pentru revista Le Journal de Montreal noi detalii despre starea de sănătate a artistei.

„Sincer, ea are nevoie de odihnă. Mereu depășește așteptările, întotdeauna încearcă să fie cea mai bună și să fie în vârfurile ei. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să îl asculți”, a mărturisit Claudette.

Aceasta a mai spus că rămân optimiști, în pofida faptului că nu au reușit să găsească niciun medicament care să dea rezultate.

În luna mai, interpreta piesei „My Heart Will Go On” a anunțat „cu dezamăgire” că a anulat peste 40 de concerte din turneul său din cauza acestei boli.

Conform INS, sindromul omului înțepenit este o „tulburare neurologică rară și progresivă” care poate determina încordarea mușchilor în torso, brațe și picioare. Acest sindrom afectează aproximativ o persoană dintr-un milion.

Sursa: GETTY IMAGES
Sursa: GETTY IMAGES
Sursa: GETTY IMAGES
Sursa: GETTY IMAGES

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion