Veste șoc de la DAN BALAN: „După 5 ani…”

Dan Balan a dat vestea mare. Artistul revine pe scena de acasă, după 5 ani de la ultimul său concert. Evenimentul va avea loc pe 24 decembrie, la Arena Chișinău.

„După 5 ani de la ultimul concert în orașul meu de inimă, în sfârșit mă întorc. Ne vedem pe 24 Decembrie la Arena Chișinău. Vă aștept să creăm împreună o atmosferă sufletească. Crăciunul poate fi cu adevărat magic doar acasă”, a scris artistul, pe pagina sa de Instagram.

Biletele au fost puse în vânzare, iar prețurile încep de la 500 de lei.

Dan Balan, singurul artist din Republica Moldova nominalizat la premiul Grammy, a câștigat recunoașterea internațională atât în calitate de lider al trupei O-ZONE, cât și datorită pieselor sale solo. Hitul „Dragostea din Tei”, compus și produs de el, s-a vândut în peste 12 milioane de copii și a ocupat primul loc în topurile din peste 30 de țări. Succesul său nu s-a oprit aici; cariera sa impresionantă a continuat cu o mulțime de hituri internaționale care au cucerit inimile fanilor de-a lungul anilor. Colaborările sale cu artiști de renume, precum Rihanna, rapper-ul T.I., Tina Karol, Vera Brezhneva și alții, au evidențiat încă o dată talentul incontestabil al artistului.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion