VERBIȚCHI dă de pământ cu Natalia BARBU! „Nu are pic de respect pentru oamenii din jur”

Eurovisionul din acest an s-a transformat într-un măr al discordiei. Tânăra cântăreață Olga Verbițchi nu a putut sta departe de scandalul iscat în urma rezultatelor celui mai important concurs muzical, conform cărora țara noastră va fi reprezentată la Eurovision de Natalia Barbu, și nu de Valeria Pasha, deși ambele concurente au acumulat un număr egal de voturi din partea publicului.

Verbițchi nu a pus la îndoială abilitățile profesionale ale Nataliei Barbu, deși nu a ascuns că piesa și prestația Valeriei Pasha a impresionat-o mai mult. Tânăra însă a rămas dezamăgită de comportamentul Natalei după anunțarea rezultatelor.

„M-am uitat la momentul de la final, ca o dezbatere. . .nu mi-a plăcut deloc atitudinea Nataliei Barbu față de Valeria Pasha. În condițiile în care Valeria vorbea ceva și se uita spre ea, Natalia se uita în față și era super bitchy, parcă a cucerit acum lumea, nu mi-a plăcut chestia asta. Nu a fost gram de omenie și sincer sunt foarte dezamăgită că așa o persoană, care nu are măcar pic de respect pentru oamenii din jurul lui, oleacă de colegialitate, așa o persoană trebuie să se ducă să reprezinte țara în care eu m-am născut și în care eu am crescut. Eu nu sunt de acord cu chestia asta, sorry. Nu contează numele pe care-l ai și piesa pe care o interpretezi, dacă la final de zi tu nu poți să fii om” – a spus Verbițchi.

Valeria Pasha a decis să conteste decizia juriului, iar în mediul virtual a fost lansată o petiție în acest sens. Mai multe despre Eurovision 2024 citește aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion