Vedetele și-au petrecut copiii la școală. Unde învață aceștia?

Zi emoționantă pentru copii și părinți, căci a început un nou an școlar. Mai multe persoane publice de la noi și-au început ziua la diferite instituții de învățământ, fiind alături de copiii lor. Am adunat impresiile lor în acest articol:

Soții Cârnaț, dis-de-dimineață au circulat de la grădiniță, la școală și gimnaziu. Pentru Manuela a fost prima zi de studiu în cadrul colegiului, unde învață și fratele său mai mare. Iar Mya, care are doar doi anișori de astăzi începe de frecventeze grădinița. Marina Cârnaț a scris că fetița e foarte sociabilă, așa că o va lăsa chiar să doarmă la prânz acolo.

Emoții deosebite pentru Olga Țapordei și familia sa. Fiica ei, Alexandra merge în clasa întâi, la un liceul privat din Capitală.

Soții Kovalsky și-au petrecut doi copii la școală, iar mezina familiei, fericită, pe trotinetă, rămâne să mai savureze timpul liber. Cei mici calcă pe urmele părinților. Sergiu merge în clasa întâi, la o școală cu profil muzica, la fel și fetița mai mare, Liza, care e deja clasa a cincea

Fiica prezentatoarei Lilu, Teia tot a mers în clasa întâi, cu mari emoții, dar susținută de întreaga familie. Au renunțat să cumpere flori pentru profesori, în schimb au donat o carte pentru biblioteca școlii.

Actorul și prezentatorul, Emilian Crețu și-a petrecut la școală nepoata, Lavinia, care studiază în clasa a 7-a.

Anatol și Tatiana Melnic și-au însoțit fiica, Camelia, în prima zi de școală. Cu o zi înainte, fetița a fost împreună cu mama la un salon de înfrumusețare, unde și-a reînnoit șuvițele blonde și tunsoarea. Camelia a mers la școala ca o adevărată domnișoară, în costum și cu poșetă.

Familia Maxian, ca de fiecare dată, și-a asortat ținutele. Cuplul și-a petrecut cei trei copiii, ei înșiși fiind îmbrăcați potrivit uniformei, alb-negru. Tatiana a purtat o rochie de școlăriță, ciorapi lungi și pantofi, iar Ilie a optat pentru varianta clasică, costum negru, cămașă albă.

Soții Ștefăneț tot au fost prezenți la careul festiv dedicat începutul noului an școlar. Alexandra merge în clasa a treia, la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Capitală.

Sursa: Instagram\marinacarnat

Comorile noastre an de an. Să avem cu toții un an nou școlar roditor!!

Sursa: Instagram\irina_kovalsky_lume
С 1 сентября всех 🛎️! У нас Сережка в первый класс идет с музыкальным профилем , а Лиза в 5 тоже с музыкальным профилем. С Богом ! В добрый час 
Sursa: Instagram\lilu.ojovan
Sursa: Instagram\tapordei

ALEXANDRA
1 SEPTEMBRIE 2023 – CLASA 1

Într-un ceas bun!

Sursa: Instagram\emiliancretu05

Un 1Septembrie și un an școlar productiv le doresc tuturor elevilor și studenților!!!
P.S. Școlarita lui Nanu 

Sursa: Instagram\tatianamelnicandy
𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 – 𝗙𝗘𝗟𝗜𝗖𝗜𝗧Ă𝗥𝗜, 𝗽ă𝗿𝗶𝗻ț𝗶𝗹𝗼𝗿 – 𝗣𝗨𝗧𝗘𝗥𝗘 😇🙏🏼De 5 ani .. aceleași emoții atit pentru Ea, cît și pentru NOI!
Sursa: Instagram\maxian_tatiana

Să intrăm cu dispoziție într-un nou an școlar 🎊

Felicit toți copii și părinții cu 1 Septembrie, vă doresc doar reușite în toate, performanță și mult succes.

Să pășim cu dreptul! 🎉URA!
Sursa: Instagram\korneliastefanet

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion