Valeria PASHA, pregătiri dure de Eurovision! Ce face cântăreața în studiou?

Eurovisionul e un concurs muzical, dar prestația scenică contează în egală măsură. Valeria Pasha de pregătește de concurs, ca de maraton. Își pregătește vocea, dar și corpul.

Tânăra cântăreață a postat un video din studiou în care repetă piesa sa Anti-princess, dar totodată face exerciții sportive, sare peste coardă și face planșa. Se vede că aceste exerciții fac parte din rutina ei zilnică, întrucât are un corp bine lucrat.

Valeria Pasha are 28 de ani, este originară din Bălți, a studiat la Școala de Muzică George Enescu și la Facultatea de Limbi Străine, USM. Cântăreața are deja experiența de a evolua pe grandioasa scenă a Eurovisionului, a fost back vocalista lui Pasha Parfeni în 2023.

Câștigătorul etapei naționale va reprezenta țara Eurovision Song Contest 2024, la Malmö, Suedia, ca urmare a victoriei de anul trecut a interpretei Loreen, cu piesa „Tattoo”. În 2023, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele și Luna”. Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost în anul 2017, atunci când trupa SunStroke Project a obținut locul trei, cu piesa „Hey mamma”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion