Unii au buget de 100 de euro, iar alţii de 2000. Cum şi unde se odihnesc tinerii din Chişinău în vacanţa de vară

Programul de Internship în Jurnalismul TV şi Online desfăşurat de RLive TV continuă cu lecţii practice care dau roade. Tinerele participante produc deja primele materiale video realizate cu ajutorul şi sprijinul profesioniştilor Grupului Media Realitatea. 

Unul dintre acestea aparţine Nicoletei Sîrbu, care a întrebat tinerii din Chişinău ce planuri de vacanţă au pentru această vară şi câţi bani planifică să cheltuie pentru odihnă. Care sunt răspunsurile, le aflaţi din materialul video. 

Aşadar, majoritatea tinerilor îşi doresc să petreacă vacanța la mare, atrăgându-i atât plajele însorite cât și activitățile de pe litoral. În timp ce unii planifică să cheltuie 100 de euro, alţii sunt gata să plătească şi 2000 de euro pentru o vacanţă de vis. Unii dintre cei intervievaţi planifică să practice sportul, să petreacă timpul alături de familie și prieteni, dar și să să învețe.

Programul de instruiri pentru viitorii jurnalişti este organizat de Rlive TV în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion