Un nou proiect social grandios la Negureni, pe banii lui Emilian CREȚU! „Va fi prima școală care. . . „

De curând, actorul și prezentatorul Emilian Crețu a anunțat că e pregătit că implementeze un nou proiect social în satul de baștină, Negureni, raionul Telenești. Însă a preferat să țină internauții în suspans până când planurile sale nu vor începe să se materializeze. Iată că astăzi Emilian a dat vestea cea mare!

Influencerul va transforma școala din sat într-o instituție independentă energetic!

„Cu mândrie în suflet vreau să vă zic că școala din Negureni, probabil că este prima școală care va fi independentă energetic. Noi instalăm pe școală panouri fotovoltaice. De acest proiect sunt responsabil eu, sunt finanțele mele personale. Nu e implicată nici o persoană politică, este un moft de-al meu. Dacă vreau să ajut satul meu, școala de unde am pornit!”, a anunțat acum câteva ore pe Instagram actorul.

Emilian a mai spus că i-a venit ideea după ce a fost în vizită la școala din localitate și a aflat despre unele greutăți cu care se confruntă instituția. Acesta a decis să acționeze!

„Atâta timp cât simțiți că puteți face un lucru frumos pentru satul, orașul, țara voastră – nu ezitați să o faceți”

Actorul spune că nu toți oamenii din sat îl au la suflet și ca peste tot, sunt oameni care mai de care, dar asta nu-i influențează dorința de a contribui la îmbunătățirea vieții de acolo!

„Tot ce fac pentru Negureni nu o fac ca să mă impun, să mă iubească cineva, să mă aprecieze, eu fac asta pentru că simt asta și fac asta pentru oamenii care au încredere în mine. . .Eu fac asta pentru a motiva și alți oameni”

Amintim că Emilian Crețu a dezvoltat mai multe proiecte sociale la Negureni, printre cele mai recente fapte bune făcute de actor pentru săteni se numără lecțiile gratuite de înot pentru toți copii din Negureni și înfrumusețarea traseului cu o alee de Sakura, sădiți în cinstea mamei lui, dar menită să bucure ochii tuturor.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion