Un membru al juriului la Eurovision ar fi pretins bani de la tatăl Valeriei PASHA: „Îmi achitați 2 mii de euro sau ieșiți din concurs”

Apele devin din ce în ce mai tulbure în jurul Selecției Naționale Eurovision 2024. Noi detalii compromițătoare ies la iveală. Valeria Pasha, care a acumulat același scor ca Natalia Barbu, desemnată câștigătoare, a dezvăluit în cadrul podcast-ului „Mai întreb o dată” că unul dintre membrii juriului n-ar fi obiectiv în raport cu ea, asta după ce de mai multe ori, bărbatul i-ar fi pus bețe în roate de-a lungul carierei sale.

Este vorba despre compozitorul, cu titlu de Artist al Poporului, Liviu Știrbu, care de mai multe ori a jurizat participanții la Eurovision. Din spusele Valeriei Pasha, aceasta a interacționat pentru prima dată cu Știrbu încă în copilărie, când a interpretat o melodie de-a lui, la un concurs național. Fapt pentru care Știrbu ar fi pretins două mii de euro de la tatăl Valeriei.

„Aveam vreo 12-13 ani, eu sunt din Bălți, veneam cu părinții la Chișinău ca să particip la concurs. Tatăl meu primește un apel, de la Liviu Știrbu. I-a șoptit cineva că eu cânt la „Steaua Chișinăului” și că particip cu o piesă de a lui. Dar toți participam cu piesele cuiva, pentru că la 12-13 ani mai puțini au o piesă proprie. L-a sunat pe tatăl meu și i-a zis, voi nu aveți dreptul să cântați piesa mea. Sau îmi achitați două mii de euro ca să cânt piesa lui doi ani sau voi ieșiți din concurs. . . .La care, tatăl meu a rămas uimit, de ce un astfel de comportament față de un copil. . .”

Familia Valeriei Pasha i-ar fi spus compozitorului că nu au asemenea bani, dar i-au propus o altă ofertă. În cazul în care Valeria câștigă concursul, premiul bănesc integral, care era de 2-3 mii de lei, i-l dau lui. Știrbu ar fi refuzat propunerea, iar toată situația s-a rezolvat „nicicum”, a spus Valeria.

Următoarea interacțiune cu Liviu Știrbu ar fi avut loc după ce Valeria a câștigat un al concurs. Compozitorul s-ar fi apropiat de tatăl Valeriei și i-ar fi spus:

„Sper că acum o să aveți de unde să-mi întoarceți datoria”

Și asta nu e tot. Un alt incident a avut loc chiar la Eurovision, în cadrul altei ediții.

„La Eurovision când am participat și al doilea an când am luat punctajul maxim de la juriu. . .toți mi-au pus 12 pe linie, doar Liviu Știrbu mi-a pus 1!” – a povestit și acum nedumerită cântăreața.

Valeria Pasha a povestit că nu a avut vreo discuție personală cu Liviu Știrbu, ca să afle motivul acestui comportament al său, dar a ținut să facă public incidentele.

După anunțarea rezultatelor Selecției Naționale Eurovision 2024, Liviu Știrbu a venit și el cu o reacție.

„Mă bucur că tradiția se păstrează, se termină cu scandal ca de fiecare dată și vreau să vă spun că este un lucru normal, pentru că mereu sunt lucruri previzibile și imprevizibile” a comentat Știrbu, adăugând că apreciază faptul că Televiziunea ar fi disponibilă să discute cazul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion