Un fenomen astral care are loc astăzi, aduce noroc mai multor zodii, timp de șase luni

Astăzi va fi Luna Nouă, un fenomen astral asociat cu inițierea unor acțiuni noi în diverse domenii. Ceea ce va începe la Luna Nouă din zodia Leu, va avea efect peste șase luni, când se formează Luna Plină din Leu și se vor culege roadele demersurilor de acum, scrie presa română. Iată ce prevestește Luna Nouă pentru fiecare zodie în parte.

Berbec/ Ascendent în Berbec Luna Nouă din zodia Leu anunță începerea unei noi etape în planul sentimental, al iubirii, creativității, copiilor și valorificării unor abilități, de pe urma cărora poți obține avantaje financiare. Venus, guvernatoarea casei relațiilor, face parte din contextul astral, alături de Uranus, planeta surprizelor, semn că nu sunt excluse evenimente, care să te pună în fața unei situații, la care să nu știi cum să reacționezi.

Taur/ Ascendent în Taur Luna Nouă din zodia Leu îți deschide noi etape în sectorul relațiilor de familie, în special cu părinții, în viața de familie, privind căminul și spațiul de locuit, dar și administrarea unor bunuri patrimoniale. Venus, guvernatoarea ta, dar și Uranus, planeta imprevizibilului, fac parte din contextul astral și pot declanșa situații neașteptate, să aibă loc răsturnări în planurile tale care vizează casa și familia.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni Luna Nouă din zodia Leu anunță începerea unei noi etape în sectorul învățării, gândirii, comunicării, interacționării cu ceilalți, privind relațiile cu frații. Din contextul astral face parte și Venus, micul benefic, în mișcare retrogradă, dar și Uranus, planeta surprizelor, care poate aduce vești neașteptate și informații în planul relațional, dar și-n cel profesional.

Rac/ Ascendent în Rac Luna Nouă din zodia Leu anunță începerea unei noi etape în planul financiar, privind banii de la serviciu sau din alte activități. Atenție la ce decizii iei legate de bani, pentru că Uranus, planeta imprevizibilului, și Venus, în mișcare retrogradă, ar putea să aducă surprize neașteptate, iar planurile tale să se schimbe rapid, dacă nu ești atent! 

Leu/ Ascendent în Leu Luna Nouă din zodia Leu îți deschide noi etape în viața personală și este momentul să-ți setezi obiective și planuri pentru următorul an. Posibil să nu-ți pui planurile în aplicare în preajma fenomenului de Lună Nouă, pentru că Venus, micul benefic, este în mișcare retrogradă prin zodia ta și ești nehotărât în relații, dar după 4 septembrie vei știi în ce direcție să o iei. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care poate aduce surprize în carieră.

Fecioară\Ascendent în Fecioară Luna Nouă din zodia Leu te invită la introspecție, meditație și eliminarea situațiilor, care te țin în loc. Posibil să ai parte de surprize sau evenimente neprevăzute în raport cu o persoană din trecut, din străinătate sau care îți este mentor și te poate ajuta să depășești un moment critic. De asemenea, poți avea niște revelații și să continui o relație cu o veche iubire.  

Balanță/ Ascendent în Balanță Luna Nouă din zodia Leu îți aduce noi etape în planul asociat relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor/proiectelor de viitor. S-ar putea să iei niște decizii legate de relația cu un prieten, să treci la un alt nivel sau poate să te apropii mai mult de cineva cu care flirtezi. Se activează și axa sentimentală și este posibil să ai parte de surprize, pentru că Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală, dar și Venus, guvernatoarea ta.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion Luna Nouă din zodia Leu îți aduce noi etape în sectorul socio-profesional, privind relația cu șefii sau cu persoane cu autoritate, relațiile cu străinătatea. Posibil să iei niște decizii importante legate de carieră, însă așteptă-te și la surprize și la evenimente neprevăzute! Fii pregătit să faci o schimbare în perioada următoare!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător Luna Nouă din zodia Leu anunță noi etape în planul asociat principiilor, credințelor, perfecționării profesionale, direcției profesionale, privind relația cu străinătate, programarea unor călătorii, care îți pot schimba viziunea și perspectiva asupra vieții. Posibil să apară și surprize și evenimente neașteptate, care să-ți dea planurile peste cap, însă vei găsi cele mai bune soluții pe termen lung.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn Luna Nouă din zodia Leu anunță noi etape în planul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau pe care îi poți obține sub forma unui împrumut sau a unui credit. Nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate în planul financiar, așa că ai grijă ce decizii iei! 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător Luna Nouă din zodia Leu anunță noi etape în sectorul căsătoriei, relațiilor, asocierilor, dar și parteneriatelor profesionale. Posibil să se schimbe ceva în relația ta, să ajungi la o despărțire, dacă faci parte dintr-o relație funcțională sau în urma dialogului cu partenerul de cuplu, să luați o decizie importantă privind planurile de viitor și o mutare împreună. Din punct de vedere profesional, ai grijă ce parteneriate închei, pentru că s-ar putea să ai surprize mai târziu!

Pești/ Ascendent în Pești Luna Nouă din zodia Leu îți aduce noi etape în planul muncii, activităților profesionale, în relațiile cu colegii și privind starea de sănătate, prin adoptarea unui regim de viață sănătos. Posibil să ai parte de vești sau informații surpriză, care să-ți aducă o schimbare în planurile profesionale, așa că ai grijă cum gestionezi o criză de comunicare!

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion