ULTIMUL SUNET a răsunat pe Instagram! Cine se laudă cu absolvenți în acest an?

Ultimul sunet a răsunat astăzi pentru școlarii din țară, iar Instagramul a fost inundat cu fotografii de la careu, de către părinții mândri de elevii lor.

Pentru cea mai numeroasă familie publică de la noi, familia Cârnaț, ultimul sunet a răsunat în diferite părți: la colegiu, unde învață cei doi copii mai mari, la școală și la grădiniță. Mareo doar a rămas să-i petreacă pe cei 8 frați și surori mai mari.

A absolvit gimnaziul fiul cântărețului Pavel Stratan, Cezar. La careul acestuia a venit și sora sa, Cleopatra, care a avut nu mai puține emoții decât absolventul.

Fiica showman-ului Anatolie Melnic, Kamelia pare o domniță în toată legea. A venit nițel machiată, cu șuvițe blonde și într-o uniformă școlară cochetă din piele. A fost însoțită de ambii părinți în ultima zi de școală din acest an.

A absolvit ciclul primar și fiica lui Ilie și Tatiana Maxian. Riana a și sărbătorit deja primul ei bal, care nu a trecut fără lacrimi. Mai multe citește pe CanCan.

Cam triști au mers la această sărbătoare copii cuplului de interpreți Irina și Serghei Kovalsky. Fiul lor tocmai a absolvit clasa întâi la o școală cu profil muzical, iar fiica mai mare a absolvit clasa a 5-a.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion