Ultimul sezon din The Crown, în curând pe Netflix: A apărut teaserul

Netflix a dezvăluit primul teaser și poster oficial pentru cel de-al șaselea și ultimul sezon din The Crown, care va fi împărțit în două părți. Premiera va avea loc pe 16 noiembrie și 14 decembrie.

În prima parte, Elizabeth Debicki va reveni în rolul Prințesei Diana, iar Dominic West îl va juca în continuare pe Prințul Charles. Episoadele vor evidenția ultimele zile din viața prințesei și moartea ei tragică.

Afișul sezonului final recreează celebra fotografie de paparazzi a Dianei făcută cu câteva zile înainte de moartea ei. În cadru, prințesa stă singură pe iahtul iubitului ei Doddy Al-Fayed.

A doua parte îi va urmări pe copiii Dianei, prinții William și Harry, în timp ce aceștia încearcă să revină la viață la Eton după moartea mamei lor.

Ultimul sezon va include și povestea începutului relației dintre Prințul William și Kate Middleton, interpretată de debutanții Ed McVey și Meg Bellamy, și va arăta gândurile Reginei despre viitorul monarhiei în legătură cu căsătoria lui Charles și Camilla. .

De la premiera primului său sezon în 2016, The Crown a primit 69 de nominalizări la Emmy, câștigând 21 dintre ele, inclusiv cel mai bun serial dramă pentru patru sezoane. Spectacolul a primit, de asemenea, patru premii Globul de Aur și 15 nominalizări la BAFTA.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion