Tyra BANKS împlinește astăzi 50 de ani! Vezi cum arată topmodelul în halat, nepieptănată și cu cearcăne

Topmodelul, actriță, moderatoare TV și cântăreața Tyra Banks împlinește astăzi 50 de ani. Femeia arată incredibil, chiar și cu micile imperfecțiuni firești pe care nu le ascunde nici în ziua când e sărbătorită.

Tyra Banks aparține elitei modelelor din America. People Magazine a inclus-o în anul 1994 și 1996 pe lista „50 din cele mai frumoase persoane din lume”. Ea a moderat emisiunea TV, America’s Next Top Model și pe parcursul mai multor decenii e inspirație pură pentru tinerele care vor să se facă remarcate în lumea modellingului.

Tyra niciodată nu s-a oprit la cariera de topmodel și și-a deschis o afecere dulce – produce înghețată. Aceasta fiind ocupația sa de suflet în prezent. Așa că de ziua sa, a ales să-și decoreze tortul cu cornuri de înghețată.

Topmodelul nu și-a organizat o ședință foto cu ocazia zilei de naștere, dar ca un cel mai obișnuit om s-a fotografiat dis-de-dimineață, în halat, cu cearcăne și nepieptănată cu tortul său aniversar. Tyra a scris un mesaj lung pe Instagram.

„50. Nu-mi vine să cred că sunt pe acest pământ atâția ani. Îmi amintesc ca ieri la petrecerea de 50 de ani a mamei mele și am sărbătorit-o în cel mai mare mod. A fost una mare. Și acum este a mea.

Atât de mulți se tem că îmbătrânesc. E de înțeles. Lucrurile nu mai sunt la fel. Corpurile noastre. Energia noastră. Minţile noastre. Dar trebuie să spun, mintea mea este mai PUTERNICĂ CA NICIODATĂ. Cred că trebuie să ne uităm la îmbătrânire și la acești ani de hotar mari, cum ar fi: „Ajung la vârsta aceea. ”O binecuvântare.

Dacă ești mai tânăr decât mine, SPER să ajungi la vârsta mea și DINCOLO. Pentru că mă simt al naibii de bine.

Cuvinte înțelepte de la mătușa TyTy: Nu trebuie să rămâi blocat. Poți să începi să faci un lucru, și pe măsură ce trec anii, schimbi asta. Da, am început în lumea modei și am făcut toată coperțile revistelor, podiumurile și couture și multe altele, dar am pivotat, iubito. Din nou. Nu mă pot opri. Nu se va opri. M-ai auzit?!

Mama și cu mine suntem obsedați de înghețată 🍦pentru totdeauna. Lucrez 7 zile pe săptămână. E muncă grea, omule. Ca un nebun. Dar sunt ÎNDRĂGOSTIT de el. Pentru că nu e vorba doar de înghețată. Este vorba despre a inspira oamenii să-și îndeplinească visele.” – a scris Tyra Banks pe Instagram.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion