Trăieşte magia sărbătorilor de iarnă la Castel Mimi, pe 9 decembrie! Moş Crăciun aşteaptă toţi copiii cu daruri dulci

Castel Mimi invită toţi doritorii de a petrece o zi în compania lui Moş Crăciun, a colindelor şi a vinului fiert. Pe 9 decembrie, toţi oaspeţii, de la mic la mare sunt aşteptaţi la castel cu trenul lui Moş Crăciun, care va porni din Gara Chişinău cu destinaţia exclusivă Bulboaca, la ora 13.00. 

Aroma de vin fiert îi va întâlni de la intrare pe adulţi, care se vor putea delecta cu glintwein în cantităţi nelimitate. Pentru cei mici vom servi ceai gratuit, ca să se încălzească ori de câte ori vor avea nevoie, iar clovnul “Bombonel” îi va distra şi amuza, organizând jocuri interactive.

Pentru o atmosferă de poveste decorăm curtea castelului cu o perdea din 15 mii de luminiţe, cu reni luminoşi şi un Moş Crăciun gigant, alături de care veţi putea face poze. Pentru amintiri de-o viaţă vă aşteptăm la cabina foto care va imprima pozele cu fiecare vizitator.

Pentru că ne pasă de planeta noastră şi o protejăm, vom inaugura un pom de Crăciun ecologic cu o înălţime de zece metri, decorat cu peste 2000 de beculeţe. Îl vom inaugura împreună cu toţi oaspeţii prezenţi şi vom asculta cele mai frumoase colinde în interpretarea ansamblului folcloric Satul Moldovenesc “Buciumul”.

La final, îndrăgitul moş cu barbă albă va face fotografii şi va oferi cadouri din ciocolată tuturor copiilor prezenţi la castel.

În Satul de Poveste Castel Mimi adulţii vor descoperi tradiţii străvechi şi vor participa la o şezătoare cu datini demult uitate. Vom prezenta o expoziţie de măşti populare, iar cântecele de Crăciun internaţionale, precum şi colindele noastre autentice, vor răsuna pe toată durata evenimentului.

Castel Mimi este singura vinărie din ţara noastră deschisă pentru persoanele cu nevoi speciale. Pentru că fiecare vizitator este important pentru noi, am instalat o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi şi am creat condiţii ca fiecare oaspete să se simtă confortabil la castel.

Castel Mimi vă așteaptă să trăiţi magia sărbătorilor de iarnă!

Pentru detalii despre eveniment accesaţi: https://iticket.md/event/iarna-la-castel-mimi-mos-craciun-prieten-bun

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion