Nunta de patru zile a lui Netra Mantena și Vamsi Gadiraju este, cu siguranță, unul dintre cele mai mediatizate și extravagante evenimente din India. Pe lângă spectacolul de top al lui Jennifer Lopez, tortul de la nuntă a fost pregătit în Franța, de un celebru chef-patiser și livrat direct la petrecerea din Udaipur, transmite libertatea.

Nunta lui Netra Mantena și Vamsi Gadiraju a fost în centrul evenimentelor mondene. Petrecerea de patru zile a adunat în același loc nume grele din showbiz, afaceriști și lumea bună din India. Jennifer Lopez a încasat două milioane de dolari pentru concertul de la nunta din India, iar tortul trebuia să fie și el la nivelul așteptărilor.
Tortul de nuntă a arătat absolut spectaculos. În formă de castel cu detalii tradiționale indiene, prăjitura a avut opt etaje uriașe. Ferestrele palatului au fost luminate și înconjurate de păuni, elefanți și flori realizate de un celebru chef din Franța. Prăjitura a prezentată publicului chiar în timpul concertului lui Jennifer Lopez.
Pe lângă tortul în formă de castel, mirii au mai comandat, tot din Franța, un tort clasic cu șase etaje. Ambele prăjituri au fost uriașe, tortul clasic a fost decorat cu perle și oglinzi, iar în vârf a avut un buchet mare de trandafir și orhidee.
Tortul în formă de palat indian a avut trei metri înălțime, iar designul a fost gândit și realizat de celebrul chef patiser Bastien Blanc-Tailleur. Specializat în torturi de lux, făcute la comandă, acesta a realizat prăjitura spectaculoasă de la nunta din India. „Tortul realizat pentru nunta din Udaipur, pentru frumoșii Netra și Vamsi. Acest tort de trei metri a fost inspirat de arhitectura indiana din satul Rajasthan.










