„Toată viața a căutat un gheb pe care să stea!” Patric HANGANU dă tot din casă, după ce a fost învinuit că e zgârcit

„Spălatul rufelor” dintre artistul Patric Hanganu și fosta lui iubită continuă pe Instagram. Cântărețul a răbufnit după ce afacerista Svetlana Nichita ar fi lăsat să se înțeleagă, pe Instagram, că fostul ei ar fi zgârcit. Bărbatul nu a tăcut, dar a venit cu o reacție la aceste acuzații, spunând că ar fi investit bani grei pentru a satisface poftele și necesitățile fostei.

De la servicii stomatologice, la accesorii de lux. Lăsând modestia și discreția la o parte, Patric Hanganu și-a spus propria versiune a adevărului și mai exact ce cadouri și investiții a făcut în relația trecută.

„Cu vreo trei ani în urmă avea un telefon galben cu ecran crăpat, difuzoarele duse. Vorbești și nu se auzea. Când am văzut asta tot în seara ceea am făcut rost de un Iphone 12, care era atunci ultimul model. „Zgârcitul” asta a luat. Când a apărut 14 Pro, „zgârcitul s-a dus și l-a cumpărat”. A vrut geantă de la Dolce&Gabbana, zgârcitul s-a dus și a luat-o. Dinții ceia frumoși cu care zâmbește, jumătate sunt făcuți de „zgârcit”. A vrut geantă de seară, „zgârcitul” i-a luat de la Bulgari geantă. Nu mai zic de pantofi, de haine. Cybex a vrut, A luat „zgârcitul” Cybex. Vă doresc la toate așa zgârcit la mine”.

Cântărețul a spus ce l-a supărat în deosebit de mult și ceea ce l-a făcut să răbufnească cu detalii pe online. Mama feciorului lui ar fi aruncat hainele cumpărate odinioară de Hanganu.

„Când eu sunt atât de urât tratat și atât de desconsiderat și munca mea e atât de tare călcată în picioare, eu nu pot să tac. Pentru că asta se afișează online!”

Patric Hanganu a mai spus că este deseori desconsiderat de fost iubită, atât el, cât și urmăritorii săi.

Mi-o reproșat că sunt urmărit de toți țăranii, eu cu țăranii mei. . .Mereu a desconsiderat oamenii, nu pot să zic simpli, pentru că oamenii care mă urmăresc chiar nu sunt simpli, mă urmăresc oameni tare serioși și mulți. Și mai simpli și mai serioși. Dar chestia asta de desconsiderare a oamenilor, a femeilor, care nu au buze puse, sâni făcuți, dinți . . .chestia asta de desconsiderare nu am înțeles-o”.

Vădit supărat, bărbatul a lăsat diplomația și menajamentele la o parte.

„Toată viața a căutat un gheb pe care să stea, cum s-au terminat resursele de pe un gheb a sărit peste alt gheb”

Pe final, Patric Hanganu a mai dezvăluit că nu el ar fi fost cel părăsit. Interpretul ar fi încercat acum un an să pună punct relației.

„Pe mine nimeni absolut nu m-a părăsit. Eu am fost cel care a hotărât și nu o dată. Încă de iarna trecută am plecat prima dată. În perioada aceea erau fix manipulările ca și anul acesta. Nu-mi dădea voie să văd copilul. Noaptea stătea dădaca, ea nuștiu pe unde umbla. Din dorința de a-mi proteja copilul – m-am întors înapoi și am stat cât am putut, până am simțit că gata, mi-a ajuns cuțitul la os.”

Amintim că Patric Hanganu acum câteva luni a anunțat public, în lacrimi, că este privat de dreptul de a-și vede copilul chiar de mama acestuia, în urma la o ceartă. Scandalul dintre foștii iubiți s-a mutat în sala de judecată, unde Svetlana Nichita a reușit să obțină o ordonanță de protecție și prin urmare, Patric Hanganu nu și-a putut vedea fiul trei luni.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion