Theo Rose câștigă bani frumoși! Cât cere pentru un concert?

Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, jurat în cadrul concursului Vocea României are câștiguri impresionante datorită concertelor sale.

Theo Rose și-a reluat activitatea la doar câteva luni după ce a devenit mamă. Atunci când nu este la studio sau la filmările pentru „Vocea României”, iubita lui Anghel Damian este pe scenă, acolo unde face spectacol de zile mare.

Potrivit cancan.ro, cântăreața ar câștiga aproximativ 6.500 de euro pentru 60 de minute pe scenă. Onorariul poate crește ajunge și la 10.000 de euro, asta în cazul în care se dorește un show mai complex.

În prezent, Theo Rose filmează pentru „Vocea României”, acolo unde are rol de antrenor alături de Horia Brenciu, filmează pentru serialul românesc „Clanul”, unde iubitul ei este regizor al proiectului de la PRO TV.

Theo Rose este una dintre cele mai populare artiste pop din România, iar până în prezent a lansat piese de succes precum „Pe bune”, „Awella”, „De azi”, „Pastila sufletului” (feat. Whats UP), „Nu știi ce vrei” și „Pansament”. Printre cele mai recente colaborări se numără cea cu Emilian pentru hitul „De trei zile”, „Roata”, „Cântec la nai”, alături de Damian Drăghici, „Fructul Interzis”, alături de Cabron și „Ca-n România”, alături de MIRA.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion