The URS: depresia l-a făcut să se îngrașe până la 150 de kg „Așa un vițel mare și cântă despre dragoste”

Cântărețul The Urs, al cărui piesă „Tărâmul interzis” a devenit hit – a suferit de depresie profundă ani de zile. Din cauza antidepresivelor pe care a început să le administreze s-a îngrășat până la 150 de kilograme. Despre asta a povestit artistul într-un interviu cu Dorin Galben.

Cântărețul a povestit că a început să sufere de depresie încă din 2018, s-a confruntat cu atacuri de panică, insomnii, probleme de erecție și de socializare. The Urs și-a descris starea de atunci drept „cancer la minte”. Pe acest fundal a început a lua antidepresive, iar consecințele încă îl însoțesc.

„Eu acum sunt cel mai gras din viața mea! M-am îngrășat de la antidepresive. Nuștiu dacă au schimbat ceva hormonal sau doar mi-au trezit pofta de mâncare și dulciuri foarte mult, acum încerc să scap de ele. Acum, după Anul Nou, ne mutăm în altă parte și am sala alături și o să merg la sală. Acum mă antrenez acasă, nu o fac foarte stabil, na sunt acasă la mine. Vreau să mergem cu soția împreună și chiar trebuie să fac o schimbare. Eu am slăbit de multe ori în viața asta, a câte 20 de kg, de câteva ori. La mine e ok doar să nu mănânc carbohidrați și de suc kilogramele foarte repede.” – a povestit cântărețul.

Din cauza depresiei, The Urs a ajuns să consume alcool, dar și canabis. Acesta a recunoscut că a avut gânduri suicidale și și-a pierdut o bună parte din prieteni.

„În fiecare zi mă trezeam cu gândul că gata, nu mai am puteri în mine și am încercat să zic și la tovarăși. Am zis unuia că mi-i frică, ” – Am senzația că o să mă sinucid…”. La care a zis „Brat, du-te în baie, pune-ți apă caldă și taie-ți venele, așa e cel mai bine”, i-a spus acela. Omul cela nu mai e în viața mea acum.” – a mărturisit The Urs.

Tânărul a recunoscut că încă nu s-a tratat în totalitate, până acum are momente în care își pierde contactul cu realitatea și alte stări specifice.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion