Teodor CÂRNAȚ vrea să candideze la funcția de primar! Vezi care e poziția soției sale, Marina Cârnaț?

Expertul în drept constituțional și tatăl a 10 copii, Teodor Cârnaț a anunțat astăzi că vrea să candideze independent la funcția de primar al municipiului Chișinău. Anunțul l-a făcut în cadrul unei conferințe de presă, în timpul căreia și-a prezentat și intențiile: ”Un nou Chișinău, ăsta-i manifestul meu!”.

Am fost curioși să aflăm ce crede soția sa, influecera Marina Cârnaț, care recent a devenit mamă pentru a noua oară, despre intenția repetată a lui Teodor Cârnaț de a deveni primar de Chișinău.

„După cum știți soțul a mai candidat în 2019. El de ce se apucă, duce mereu până la capăt. Am discutat despre aceasta acum, când s-a început campania electorală. Reacția mea a fost una foarte pozitiva, pentru că cel mai bine eu știu, că el are cele mai relevante cunoștințe, abilitați și experiența pentru a îmbunătăți cu mult situația din Chișinău. Eu cred în el ca va deveni Primar General de Chișinău, pentru că are cele mai nobile scopuri. Iar acolo unde sunt scopuri nobile, exista și binecuvântare. Da, bineînțeles, îl ajut în elaborarea proiectului electoral, mereu se consultă cu mine și îmi cere punctul de vedere și sunt convinsă ca proiectul îl va implementa, fiind susținut și de o echipa de profesioniști.” – a declarat Marina Cârnaț pentru CanCan.md.

Așteptăm să vedem dacă va câștiga aprecierea chișinăuienilor în acest an, așa cum îi reușește soției sale în rândul internauților.

Amintim că Teodor Cârnaț a mai candidat la funcția de primar al Chișinăului în anul 2019. Atunci a fost sprijinit de Partidul Voința Poporului. În cadrul scrutinului, Cârnaț a obținut 0,85% din sufragii, fiind votat de 1.908 de locuitori ai capitalei.

Sursa: Instagram\teodor.carnat

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion