Teodor CÂRNAȚ spune de unde și-a luat slipii cu stema RM și ce l-a făcut să-i îmbrace: „M-am dus în Thailanda cu mândrie”

Juristul Teodor Cârnaț a avut o apariție scandaloasă pe o plajă din Thailanda, anul trecut, când s-a afișat într-o pereche de slipi cu stema Republicii Moldova pe fese. Invitat la un podcast în România împreună cu a lui consoartă, acesta și-a explicat gestul, pe care nici acum nu-l consideră unul rușinos.

Teodor Cârnaț pare nedumerit de scandalul generat de slipii săi, întrucât nu e unicul care-i poartă. Și mai mult, e „uniformă” oficială a sportivilor, spune el.

„Sunt slipi în care înoată toată echipa de polo din Republica Moldova, oficial. Și m-am dus cu ei în Thailanda cu mândrie că eu am slipii. . .Am fost și în India cu ei”

Slipii nu au deranjat-o nici pe soția lui, Marina Cârnaț. Unica ei îngrijorare era că aceștia nu se prea „pupă” cu al ei costum de baie. Cât despre scandal, femeia spune că a fost generat de potențialii concurenți la prezidențiale.

„Cârcotașii care-l văd pe Teo ca pe un potențial concurent la președinție”

Întrebat dacă nu s-a răzgândit să devină șef de stat, Teodor Cârnaț a spus că planul rămâne pe picioare, doar că nu știe când se și va porni să-l realizeze.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion