Te uiți la oră dacă poți: Ce trend bizar a lansat RIHANNA

Rihanna a demonstrat cum poate arăta aproape 700 mii dolari pe gât. Nu, nu e vorba de o eșarfă și nici de vreun lănțișor. Cântăreața s-a afișat la un show Louis Vitton cu un ceas la gât.

Multe s-au spus despre stilul Rihannei de când este gravidă, iar cel mai recent look al ei este o dovadă că în continuare superstarul nu se teme să își asume riscuri vestimentare și să înceapă noi tendințe, chiar și cu al doilea copil în burtică.

Rihanna era îmbrăcată în denim din cap până în picioare de la casa de modă franceză. Cântăreața barbadiană a renunțat la stilul ei sporty-glam emblematic pentru seară și a fost îmbrăcată într-o jachetă și pantaloni largi.

Aceasta a accesorizat ținuta cu un beanie împodobit cu o broșă cu diamant și bijuterii în straturi pentru un plus de glamour. Ce a reușit să o scoată în evidență este un ceas strălucitor strâns în jurul gâtului ei ca un choker.

Cântăreața a renunțat la funcționalitatea ceasului și, în schimb, a ales să profite la maximum de atractivitatea sa vizuală apelând la Jacob & Co. pentru un accesoriu unic, modelat după Brilliant Flying Tourbillon al mărcii de lux.

Piesa la comandă este setată cu 30 de carate de diamante albe și alte 338 de diamante și este evaluată la 670.000 dolari.

Sursa: en.vogue.me
Sursa: en.vogue.me
Sursa: google.com
Sursa: Google.com

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion