Tatăl lui Britney Spears a rămas fără un picior: „Nu se simte bine”

Momente mai dificile pentru Britney Spears. Jamie, tatălui său, i-a fost amputat un picior în urmă cu o lună, anunță TMZ. Potrivit sursei, acesta „nu se simte bine”.

Potrivit tabloidului, situația ar fi creat speranțe de împăcare între Britney și tatăl său.

Surse apropiate au spus pentru TMZ că Jamie a avut o infecție masivă la unul dintre picioare, care l-a băgat în spital pentru câteva săptămâni. El a avut 5 intervenții chirurgicale nereușite pentru a controla infecția, dar medicii au decis că singura modalitate de a o opri este amputarea.

Jamie ar avea și alte probleme de sănătate. În plus, bărbatul s-a ales cu un val de critici din cauza tutelei lui Spears: consideră că toate acuzațiile împotriva lui sunt nedrepte. Tabloidul scrie că „Jamie a fost cel care s-a mutat din Louisiana pentru a-și îngriji fiica în 2007”: „Mulți oameni care au fost implicați în acest caz spun că Jamie i-a salvat viața lui Britney”.

Sursele tabloidului spun că Britney și-a schimbat atitudinea față de tatăl său. Ea a spus că îi era dor de el și că a vrut să-i trimită bani pentru a-l ajuta. Cât despre Jamie, el visează la împăcare cu fiica sa.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion