Tarifele lui BABASHA au explodat după ce a fost huiduit la concertul Coldplay! Cât câștigă acum manelistul?

Manelistul de origine romă, Babasha, care a cântat alături de trupa britanică Coldplay la Arena Națională din București și a fost huiduit pentru asta, a ajuns că culeagă roade în urma incidentului. Presa română scrie că după cele întâmplate, tânărul ar fi ridicat tariful pentru prestațiile sale.

Potrivit presei de peste Prut, artistul ar cere acum 3.800 de euro + TVA pentru o oră de cântat, 4.500 de euro + TVA pentru două ore de chef și 6.000 de euro + TVA pentru trei ore.

Pentru faima care a venit peste el, la pachet cu huiduieli, acesta nu a plătit. Babasha a declarat că nu a achitat nimic trupei britanice ca să cânte pe aceiași scenă și nici ei nu i-ar fi achitat ceva pentru prestație.

„Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi să pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să când. Nu a fost niciun marketing. Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa și, pentru conspirațiile astea. Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioețenii foarte mari!”, a mărturisit Babasha.

Babasha, pe numele lui real Vlad Babașa, are 22 de ani și e originar din Bacău. El e manelistul care interpretează piesa „Păi Naa” și care se află în topul tendințelor muzicale din România.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion