Tany VANDER urma să fie operată de chirurgul lui Kirkorov și Instasamka, dar s-a răzgândit: „Moscova e pe vibrații joase”

În această vară, pe 1 iulie, Tany Vander urma să apeleze din nou la bisturiu, pentru o intervenție la sâni. A ales să se încredințeze în acest sens chirurgului estetician al vedetelor ruse, Timur Khaidarov, care le-a pus silicioase, le-a sculptat abdomenele și fesele lui Filip Kirkorov, Instasamka, Slava, Liubov Uskenskaea etc. Cu trei luni înainte de operație însă, Vander s-a răzgândit să mai meargă la acest medic.

Vander nu știe din ce motiv nu-și mai dorește intervenția la Moscova, dar este pornită să-și asculte intuiția, așa că a început a căuta un alt medic, care s-ar ocupa se implanturile sale.

„Am o opunere, efectiv simt că nu vreau să merg acolo, nu mă atrage și nu știu, poate însăși Moscova acum e pe vibrații foarte joase și ea este pe vibrații foarte joase ori alt gând. . . nuștiu, dar intuiția mea îmi spune și nu înțeleg ce, dar încerc să ascult ceea ce se întâmplă în capul meu și în sufletul meu și vreau să caut pe altcineva”

Cel mai probabil, nu este nimic mistic în dubiile care s-au aprins în capul lui Vander. Khaidarov a fost vizat într-un scandal de proporții, care pune la îndoială abilitățile sale profesionale. Cântăreața rusă Slava a venit cu un șir de învinuiri la adresa medicului, fiind nemulțumită de rezultatul operației la sâni. Însăși Khaidarov a spus că artista nu a respectat regulile obligatorii în procesul de recuperare, din această cauză și complicațiile nu s-au lăsat așteptate.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion