Tany VANDER, convinsă că bărbații părăsesc femeile „ideale”: „Normal că vor pleca, pentru că tu. . .”

Tany Vander a deschis un nou subiect plin de controverse pe Instagram blogul său. Aceasta a spus că deseori aude că bărbații care au femei „ideale”, le părăsesc cu toate calitățile lor bune.

Vander a spus însă că nu consideră o femeie ideală, una care face perfect treburile casnice și are grijă de copii, tocmai de asta nu se miră că bărbații le părăsesc.

„Lumea atât de tare a evoluat, dar unii încă mai consideră că o femeie ideală este cea care stă acasă, face curat, mâncare, are grijă de copii, atât. Asta nu e femeie ideală, asta e angajată ideală. O femeie trebuie să mai fie și fericită, să se realizeze, să se ducă, să vină, să facă ceva pentru ea. Dacă te-ai căsătorit și ai făcut copii, nu înseamnă că viața ta s-a terminat și tu ești în rol de muceniță, nuștiu ce și cum vreți să demonstrați. . Și bărbații normal că vor pleca într-o zi, pentru că tu te-ai pus în rol de jertfă, de muceniță.”- a spus Vander.

În aceiași ordine de idei, Vander le-a îndemnat pe femei să depășească statutul de mamă și soție și să capete încă unul. Vedeți mai jos mesajul ei.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion