Tany Vander a născut! Ce semnifică numele bebelușului? „Are o istorie bogată”

În acest weekend, Tany Vander a devenit pentru a doua oară mamă! Afacerista a adus pe lume încă un băiat, pe nume Kael.

Nașterea s-a întâmplat mai devreme decât se aștepta Vander: în loc de 28, totul s-a întâmplat pe 18. Influencera a povestit în aceiași zi, pe Instagram că a avut contracții extrem de dureroase, dar nu s-a grăbit să meargă la spital, întrucât nu avea cu cine-l lăsa pe Adam. Și de această dată Vander a trecut printr-o operație cezariană. Iată cum a semnat influencera primele imagini cu Kael în brațe:

Atunci când preconizezi să naști pe 28.11 dar el decide ca vrea pe 18.11, cu cele mai dureroase contracții , cu cezariană de urgență și cu un final atât de fericit . Te iubesc copilașul meu.” – a scris Tany Vander.

Potrivit sursele din mediul virtual, Kael este un derivat de la Cail. Acest nume este unul cu o istorie bogată și o semnificație profundă. Provine din limba latină și este derivat din cuvântul „caelum”, care înseamnă „cer” sau „răsărit”. El este adesea asociat cu înțelepciunea, inspirația și conexiunea cu universul. Este considerat a fi unul unic și rar întâlnit, ceea ce îi conferă o notă de originalitate și mister. Persoanele care poartă acest nume sunt adesea descrise ca fiind sensibile, intuitive și creative. Ei au o puternică conexiune cu natura și cu lumea spirituală, fiind mereu în căutarea înțelegerii profunde a vieții și a universului înconjurător.

Potrivit portalului ASP, fiul lui Tany Vander este primul din țara noastră care poartă acest nume. Afacerista mai are un fiu, pe nume Adam.

Sursa: Instagram\Tany Vander

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion