TA-DAM! Emilian CREȚU a numit cea mai sexy femeie din Moldova. Cine e?

Moldovencele sunt curioase, care femeie e pe placul unuia dintre cei mai vestiți burlaci din țară, Emilian Crețu. Internauții l-au întrebat verde-n ochi, cine e cea mai sexy femei din țară, după părerea sa și actorul avea deja un răspuns în buzunar.

Cea mai sexy e. . .mama – a spus Crețu. Bărbatul s-a completat spunând că pentru el sexualitatea are o cu totul conotație și nicidecum nu se limitează la aspectul fizic.

„Pentru mine sexy nu înseamnă sâni, față . . .femeia este sexy prin felul ei de a fi femeie, felul ei de a gândi, prin felul ei de a transmite emoții, nu există pentru mine femei sexy și mai puțin sexy, sunt femei îngrijite și mai puțin îngrijite. Asta înseamnă sexualitatea unei femei!

Totuși, Relația actorului cu femeile totuși nu le dă pace internauților. E tot iscodit de secrete: dacă a reușit deja să aibă o partidă de amor în casa nouă sau nu

„O-i fi eu sfânt, dar nici chiar așa. Nu vreau să vă spun că o să vă schimbați toate părerile despre mine. . .Cineva mă întreabă de unde am semnul ăsta(arată degetul). . .Am avut și bogdaproste, m-am săturat”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion