„Surpriză” din partea CANADEI pentru soția lui Ilan ȘOR! Jasmin, cum vei cânta acum?

Ministerul Afacerilor Externe al Canadei a anunțat că impune noi sancțiuni împotriva a 9 persoane și 6 entități, care au un rol în orchestrarea dezinformării și propagandei de război susținută de Kremlin și care promovează direct războiul pornit de Rusia împotriva Ucrainei, se arată în comunicatul de presă. Pe lista celor sancționați este și cântăreața Jasmin, din 2011 soția politicianului fugar, Ilan Șor.

Cântăreața încă nu a reacționat public la această veste. Când Statele Unite ale Americii au înaintat primele sancțiuni împotriva sa, dar și a soțului ei, Ilan Șor, Jasmin a venit cu o postare în care a spus că se mândrește cu acest fapt și că e o dovadă că „face totul bine”.

Acum cântăreața se află în Rusia, cel puțin asta reiese din postările sale pe Instagram. Ea participă într-o veselie la evenimente mondene și chiar a pozat pe Piața Roșie.

De rând cu dânsa, s-au ales cu sancțiuni din partea Canadei și un fost ministru de Externe al Rusiei, Igor Ivanov, redacțiile a două ziare și o televiziune propagandistă rusă, RenTV.

Sursa: Instagram\jasmin

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion