„Sunt liber!” Patric HANGANU anunță că a scăpat de problemele cu legea create de fosta iubită. Își poate vedea fiul?

Cântărețul Patric Hanganu la început de an a fost lipsit, prin judecată, de dreptul de a-și vedea propriul fiu, fiind considerat periculos pentru acesta. Asta după ce fosta iubită, mama copilului l-a denunțat la poliție pentru agresiune fizică.

În urma unei certe cu îmbrânceli femeia s-ar fi ales cu o comoție cerebrală, fapt pe care l-a și probat în judecată printr-o expertiză, dar considerată falsă de cântăreț.

După mai multe luni de ședințe de judecată și dispute, în sfârșit „sunt liber” a anunțat acum câteva minute Hanganu.

„Astăzi este o zi foarte, foarte importantă pentru mine! Astăzi am scăpat de ordonanță”, a spus entuziasmat cântărețul!

Acesta s-a referit cel mai probabil la Ordonanța de Protecţie, un act legal, prin care instanța de judecată aplică măsuri de protecție a victimei, pentru o perioadă determinată de timp.

Interpretul a recunoscut că cele întâmplate au fost lecții bune pentru el.

„A fost pentru mine o experiență nu chiar plăcută, dar a fost o experiență importantă, în care eu am înțeles multe lucruri pe care nu le cunoșteam, în care am învățat multe lecții și cred că foarte mulți dintre moldoveni nu cunosc multe aspecte importante, pe care trebuie să le știm atunci când întemeiem o familie și cel mai important, copii. Și cel mai important e să ne gândim la consecințele care ar putea să fie în urma unor acțiuni, în urma unor hotărâri, de asta eu cred că greșeala pe care am făcut-o în trecut nu o să o mai fac niciodată”, a spus eliberat Patric Hanganu, cu promisiunea de a povesti ulterior tot prin ce a trecut.

Amintim că în luna ianuarie, artistul a apărut în lacrimi pe rețelele de socializare, spunând că fosta iubită nu-l lasă să-și vadă fiul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion