„Sunt actriță, trebuie să mișc sprâncenele”. SARAH JESSICA PARKER refuză să-și injecteze botox

Sarah Jessica Parker a vorbit din nou despre schimbările care apar odată cu trecere anilor. Într-un interviu pentru The Telegraph, actrița în vârstă de 58 de ani a spus că i-au ajuns la cuțit de întrebările despre îmbătrânire.

„Majoritatea bărbaților de vârsta mea nu întreabă niciodată despre asta. Ne trezim în fiecare dimineață, facem un milion de lucruri diferite, ne continuăm viața… Pur și simplu nu înțeleg de ce se concentrează atât de mult pe gândurile despre îmbătrânire și vârstă”, a spus ea.

Vedeta serialului „Sex and the City” a mai spus că refuză injecțiile cu Botox, deoarece acest lucru i-ar putea afecta negativ munca.

„Sunt actriță – trebuie să îmi pot mișca sprâncenele. Trebuie să fiu capabilă să-mi exprim emoțiile cu expresiile faciale și să „comunicam” cu fața mea”.

În plus, a adăugat Parker, este puțin probabil ca soțului ei Matthew Broderick să-i placă dacă începe să se lupte cu ridurile.

Interesant este că recent actrița a spus că nu exclude posibilitatea de a folosi Botox și nu vede nimic în neregulă cu femeile în vârstă care încearcă să arate mai tinere. Dar ea a subliniat că această întrebare este încă deschisă pentru ea.

Fosta colegă a lui Parker, Kim Cattrall (Samantha din Sex and the City), are o o altă viziune: actrița în vârstă de 60 de ani a spus că intenționează să lupte împotriva îmbătrânirii „în toate modurile posibile” – atât cu Botox, cât și prin operație.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion