Știai că azi e ziua internațională a magazinelor second-hand? Vedete de la noi care le adoră

17 august nu e o zi obișnuită în calendar. Google ne spune că astăzi se sărbătorește ziua internațională a magazinelor second-hand, care a devenit cu roșu în calendar pentru a susține afacerile locale și oamenii care au posibilități financiare limitate.

Magazinele second-hand au devenit cu timpul foarte populare pentru piesele unice.

Vedetele de la noi nu ocolesc astfel de magazine și deseori se laudă cu piese vestimentare ca la nimeni, cumpărate la preț mic.

Prezentatoarea TV, Lilu Ojovan este cunoscută pentru shopping-ul la second-handul din Drochia și nu doar. Deseori se îmbracă în haine găsite la diferite piețe și mereu dezvăluie prețul. Începând cu rochii și fuste și terminând cu hăinuțe pentru cele 2 fete ale sale, Teia și Amelie.

Nina Crețu se poziționează perfect în acest top. Cel mai recent exemplu este rochia de 15 lei, care a făcut furori pe net. Deși a „împrumutat-o” de la fratele său, Emilian Crețu, Nina recunoaște că are și haine de la second-hand și nu vede nimic rușinos în asta.

Și Emilian Crețu o îmbracă pe „Dora” cu rochii de la second-hand. Uneori prețurile sunt șocant de mici.

Katy Black a povestit de multe ori că alege second-hand, în special pentru a cumpăra haine la copii.

La second-hand nu sunt doar haine. Valeria, fondatoarea blogului Valeries food, merge la piața second pentru vase de bucătărie. Tacâmurile deseori apar în video, pe care le publică pe rețele.

Voi mergeți la piețele second-hand?

Sursa: Instagram/Lilu
Sursa: Vladlena Jechiu
Sursa: captura ecran
Sursa: Instagram/Katy Black
Sursa: Instagram/Katy Black
Sursa: Instagram/Nina Crețu
Sursa: captură de ecran. all.in

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion