Soțul Cleopatrei STRATAN, luat pe sus de taur! „Nu mai fac nici o probă, să-mi bag p**a”!

Cântărețul Edward Sanda, soțul Cleopatrei Stratan a trecut prin momente de spaimă, în timpul unei probe din cadrul reality show-ului românesc „America Express”, sezonul 6.

Concurenții au avut de strâns 24 de piese a unui puzzle, ce se aflau în cutii amplasate în jurul unei arene, în care se afla și un taur. Inițial, Edward împreună cu un toreador aveau misiunea de a distrage taurul, cât timp Cleopatra îndeplinește sarcina. Nu a fost să fie însă, animalul l-a atacat și chiar dacă nu s-a ales cu traume, asta a fost suficient ca Edward să vrea să întrerupă proba și să părăsească arena. Artistul a înjurat și nu se lăsa convins să continue proba.

„Nu mai fac nici o probă, gata, stop. La revedere!”
„Ia puzzle-ul, dar eu nu mai stau să-l distrag!”

Cleopatra a încercat din răsputeri să-și calmeze soțul bulversat de taurul nervos și într-un final, Edward Sanda a prins la curaj și s-a implicat și el în căutări, cât nu era în vizorul animalului care l-a speriat atât de mult.

„Tu te-ai speriat mai tare decât ți-a făcut el ceva”, i-a zis Cleopatra în timpul interviului înregistrat după filmări.

Soția i-a mai spus că nu avea cum să-l rânească taurul, întrucât avea coarnele retezate și bandajate.

Amintim că Edward și Cleopatra sunt unul dintre cele 9 cupluri de vedete porniți pe Drumul Soarelui, prin Columbia, Ecuador și Argentina, în lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România. Îi vor ține forțele oare?

Vedeți aici momentul în care cuplul a avut de înfruntat taurul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion