Soții KOVALSKY, din nou în Piața Roșie și sunt dur criticați pentru asta. Irina i-a îndemnat să meargă la biserică

Irina și Serghei Kovalsky sunt oaspeți permanenți la Moscova. Aceștia au rude stabilite în capitala Rusiei, nemaivorbind de faptul că cei doi susțin concerte cu regularitate, pentru diaspora de acolo. La sfârșitul lunii mai, soții au programate tocmai trei concerte, dar asta a stârnit din nou un val de critici și nemulțumiri din partea internauților.

Urmăritorii lor, în special ucrainenii, nu privesc cu ochi buni deplasările lor în țara-agresor și nu aleg deloc cuvintele atunci când își exprimă nemulțumirea. Îi fac cu ou și oțet pe Kovalsky, numindu-i trădători pentru faptul că merg să cânte la Moscova.

Irina Kovalsky nu a mai putut tăcea și a venit cu o reacție în limba rusă, de dimensiunea unei foi A4, pe pagina sa de Instagram, „pentru cei care ne blesteamă și ne urăsc”. Cântăreața i-a îndemnat pe cei care îi critică – să nu le mai urmărească activitatea pe rețelele de socializare ori chiar să-i blocheze. De asemenea, a ținut să specifice că nu merg să cânte acolo pentru bani, dar de dragul celor însetați de muzică. Vădit supărată, Irina le-a spus că nu au nici un drept să o insulte și să o blesteme și că ei tot își doresc pace în întreaga lume.

Postarea sa integrală o puteți citi aici:

Sursa: Instagram/irina_kovalsky_lume

În pofida criticilor care s-au vărsat cu găleata, soții se pare că petrec bine timpul la Moscova.

Sursa: Instagram\irina_kovalsky_lume
Sursa: Instagram\irina_kovalsky_lume

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion