Soldatul de pe TikTok. Moldoveanul, NEKOGLAI a plecat să lupte în Ucraina

După ce a simțit pe propria piele tortura rusească, tiktoker-ul Nekoglai a completat rândurile armatei ucrainene. Cât timp se afla în Republica Moldova, acesta a pomenit de multe ori în live-urile sale despre intenția de a merge pe câmpul de luptă și iată că s-a ținut de cuvânt.

Se pare că tânărul este antrenat în acțiunile militare din Dnepro. Acesta a scris pe portalul său de Telegram că echipamentul regimentului de acolo a fost suplinit și a pozat lângă o mașină neagră. Nekoglai a mai scris că nu poate povesti și arată mai multe lucruri, din motive evidente. Totuși, a postat și câteva fotografii cu camarazii săi și a comentat că:

„Dacă lor nu le este frică, nici mie nu-mi este frică!”

Chiar și pe câmpul de luptă acesta nu se lasă de TikTok, Nekoglai a posta un video în care dansează cu o floare de mac la ureche, pe un câmp ucrainean.

Amintim că Nekoglai a fost reținut în Rusia pe 9 noiembrie 2022, după ce a publicat un filmuleț în care imita un soldat rus, care ar scăpa cu mâinile goale de grenada aruncată peste el. Tiktoker-ul purta niște coarne în momentul filmării. Tânărul ar fi fost torturat zile bune într-o închisoare rusească. Deși nu se aștepta să mai scape viu de acolo, totuși, instanța a decis să-l trimită în Moldova. Repatriat, acesta a început să ajute armata ucraineană: o donat câteva drone militare, o mașină și a inițiat colectări de fonduri.

Sursa: TikTok\Nekoglai
Sursa: Telegram\Nekoglai

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion