SOFIA VERGARA, văzută la întâlnire cu un chirurg celebru: Actrița a divorțat în iulie

Sofia Vergara a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la o întâlnire. Presa de peste ocean l-a identificat rapid pe bărbat. Este vorba despre Justin Saliman, un cunoscut chirurg din Los Angeles.

Cuplul a luat masa la un restaurant situat nu departe de localul unde Kim Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere, așa că inițial fanii actriței au decis că ea este pur și simplu una dintre invitații de la petrecere. Dar s-a dovedit că Sofia nu o felicita pe vedeta TV în acea seară, doar își îmbunătățea viața personală.

Justin Saliman a făcut studii la prestigioasa Universitate Stanford, unde a avut o bursă, și a studiat și la Universitatea de Stat din Colorado.

Saliman a fost căsătorit anterior cu actrița Bree Turner, cu care are doi copii. Cu toate acestea, cuplul a divorțat în 2018, după 10 ani de căsnicie.

Vergara și-a anunțat despărțirea de soțul ei Joe Manganiello în iulie a acestui an. Cuplul a fost căsătorit timp de șapte ani. Potrivit zvonurilor, unul dintre motivele despărțirii a fost că Joe și-a dorit copii, dar Sofia, care are deja un fiu adult, nu a vrut. Acum, fostul soț al lui Vergara se întâlnește cu actrița Caitlin O’Connor, care este cu 13 ani mai tânără decât el.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion