Soarta petiției Valeriei PASHA! „Nu se mai poate de făcut nimic”

Rezultatele Selecției Naționale Eurovision din acest an s-au lăsat urmate de critici, dezbateri și contestări. Asta după ce s-a înregistrat egalitate de puncte între Natalia Barbu și Valeria Pasha, dar victoria i-a fost atribuită Nataliei Barbu. Prin urmare, echipa Valeriei Pasha a lansat o petiție „Justiție pentru Televoting”, care a ajuns la TRM.

Internauții care au semnat petiția sunt curioși să afle care e soarta actului. Valeria Pasha, proaspăt întoarsă din vacanță, a venit cu un răspuns:

„Mari schimbări nu au fost. Chiar că nu am primit răspunsul la acea petiție, deja câștigătoarea a semnat contractul de participare internațional și deja nu se mai poate de făcut nimic, eu totuși am ținut să-mi exprim nemulțumirea față de organizarea acestui concurs și anume față de faptul cum a fost ales câștigătorul. Eu sper tare mult ca gestul pe care l-am făcut să provoace schimbări pentru anii viitori și ceilalți participanți să nu nimerească în astfel de situații”, a spus cântăreața.

Valeria a spus că nu planifică să mai participe la Eurovision, doar în condițiile în care se va schimba între timp modul de organizare și regulamentul concursului.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion