SMILEY și-a redobândit permisul de conducere, după ce Poliția i l-a suspendat. Cu ce a greșit?

Îndrăgitul cântăreț de peste Prut, Smiley, nu este cel mai responsabil șofer. Anul trecut, artistul a fost prins de polițiști în drum spre Tulcea, conducând cu o viteză mult peste limita legală. Artistul a rămas atunci fără carnetul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile. În sfârșit termenul a expirat și Smiley a anunțat bucuros că și-a luat din nou permisul.

Cântărețul a fost prins conducând cu peste 100 km/h pe o porțiune de drum unde viteza maximă admisă era de doar 50 de km/h. Într-o declarație pentru presa română, Smiley a explicat că nu a ar fi văzut semnul de circulație în care era recomandată viteza. 

Nu este prima oară când Smiley are permisul suspendat. În 2014, artistul a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins conducând cu viteză pe şoseaua de centură a Capitalei. Cântărețul a fost oprit de polițiști în timp ce mergea spre Otopeni, radarele înregistrând o viteză de 177 km/h. Poliţiştii l-au amendat și i-au suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, Smiley a mai avut carnetul suspendat de două ori, tot din cauza vitezei excesive, peste limita legală.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion