Și-a luat pantofi cu 2 mărimi mai mari, ca să-i poarte mai mulți ani. Povestea copilului-fenomen, OLEG SPÎNU

La doar 15 ani, un adolescent din satul Corlăteni, raionul Râșcani a cucerit publicul de pe ambele maluri ale Prutului, cu vocea și carisma sa. Oleg Spînu, copilul chemat de moldoveni să le facă veselie la petreceri, a ajuns în finala concursului prestigios „Românii au talent” și s-a clasat pe locul 3. După performanța sa, Oleg a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a povestit cum a fost crescut de părinții săi.

Este, indubitabil, fiul mamei. . .Având studii în pedagogie, femeia a ales să se dedice doar copiilor săi, văzând o perspectivă, în special, în Oleg, așa că îl motiva cum se pricepea mai bine. „Dacă vedea că mă stopez, îmi spunea: „îți dau o sută de lei, dacă înveți o piesă în română, o piesă populară.” Iar când banii se terminau și mama nu mai avea din ce plăti chiar și serviciile comunale, Oleg era cel care salva situația. „Mama nu se ducea să -și facă coafura, să-și cumpere rochii, dar investea în mine, ca să fiu un artist”, povestește emoționat băiatul.

Deja în platoul emisiunii, moderatorul a remarcat că pantofii băiatului nu-i sunt tocmai pe potrivă și adolescentul a recunoscut fără sfială că i-a plăcut mult perechea și ar vrea să o poarte cât mai mult timp, așa că a cumpărat pantofii cu două mărimi mai mari, luând în considerație că este în proces de creștere. Chibzuința băiatului de doar 15 ani i-a impresionat pe toți.

Sursa: YouTube\La Măruță

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion