SCHWARZENEGGER la Chișinău. Care e scopul vizitei?

Nu, nu vine pentru a participa la Summit-ul de pe 1 iunie și nici în excursie la vreo vinărie, mânăstire sau la Orheiul Vechi. Cum v-ați dat bine seama, vizita lui Arnold Schwarzenegger în Moldova poate avea loc doar în filme.

Călătoria lui în Moldova are loc în a treia serie a producției Netflix, „Fubar”. Arnold Schwarzenegger vine la Chișinău să rezolve misterul dispariției unui cercetător nuclear din Republica Moldova, care a fost răpit în Irlanda, în timp ce se afla într-un turneu de promovare a potențialului științific al țării noastre.

Răpirea doctorul Novac este doar o bucată de puzzle – un plan diabolic pus la cale de un terorist periculos, care vrea să utilizeze cunoștințele lui Novac pentru a construi o bombă murdară.

Evident, filmările nu au avut loc în Moldova, așa că starul de la Hollywood nu a călcat pe plaiul mioritic, totuși, drapelul țării noastre s-a făcut văzut la nivel internațional.

Schwarzenegger joacă rolul principal în serialul „Fubar”, care relatează povestea unui tată și a fiicei sale, care descoperă că amândoi lucrează în secret pentru CIA.

Sursa: YouTube\Netflix

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion